Lidmaatschap

Wat kost het lidmaatschap?

De kosten van het lidmaatschap van onze vereniging proberen wij zo laag mogelijk te houden. Hieronder kunt u lezen welke kosten aan het lidmaatschap van onze vereniging verbonden zijn.

  • Voor het inschrijven vragen wij u eenmalig € 5,- per persoon.
  • Als lid betaalt u per jaar € 30,-.
  • Als gezinslid betaalt u € 5,- per jaar. Een gezinslid maakt deel uit van uw gezin en woont bij u in huis.
  • Voor jongeren onder de 18 jaar kost het lidmaatschap € 10,- per jaar. Jongeren onder de 16 jaar kunnen ook lid worden van onze vereniging. Maar zij moeten dan wel aangemeld worden door hun ouders/voogd.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Wilt u lid worden van onze computerclub? Vult u dan het digitale aanmeldingsformulier in. Dit formulier stuurt u ons op en na betaling van uw lidmaatschapsgeld bent u lid en krijgt u uw lidmaatschapspasje. Dit pasje heeft u nodig als u gebruik wilt maken van onze technische dienst en cursussen.

Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?

Het opzeggen doet u door het “opzegformulier” in te vullen en naar ons op te sturen. Dit is een digitaal formulier, dat u op uw computer moet invullen. Nadat u dit formulier uitgeprint en ondertekend heeft stuurt u dit formulier op naar het adres dat op het formulier staat.
U kunt het formulier (met ondertekening) ook scannen en per e-mail naar ons opsturen.

Wanneer moet ik opzeggen?

Wilt u uw lidmaatschap opzeggen, dan vinden wij dat heel jammer. Op het opzegformulier is ruimte voor opmerkingen. Wij willen graag weten waarom u uw lidmaatschap wilt beëindigen. Wij stellen het daarom bijzonder op prijs als u uw opzegging wilt toelichten in het vak “opmerkingen”. Natuurlijk zijn ook adviezen en suggesties van harte welkom. Uw reactie kan ons meer zicht geven op de manier waarop de vereniging functioneert. Daarom is uw informatie voor ons belangrijk.
Als u uw lidmaatschap wilt opzeggen, moet u dat vóór november doen. Met ingang van het nieuwe jaar wordt uw lidmaatschap dan beëindigd.
Bij niet tijdige opzegging wordt het lidmaatschap voor het komende jaar in rekening gebracht.