Cursus Word

Onze cursus Word bestaat uit 6 avonden van ongeveer 1,5 uur. De bedoeling van deze cursussen is dat u thuis raakt in het werken met teksten op uw computer, want Word is een tekstverwerkingsprogramma. Tijdens de cursus Word leert u een mooie lay-out te maken, te werken met spellingscontrole –ook in andere talen dan het Nederlands – en u leert te werken met de verschillende functies in de menubalk die een professionele opmaak van teksten mogelijk maken. U zult zien dat u binnen de kortste keren veel handigheidjes leert toepassen en met welk gemak u teksten verplaatst of teksten om een foto of tekening heen plaatst.

Heeft u interesse in deze cursus?

  • Op de clubavond kunnen wij u meer vertellen over deze cursus en kunt u zich voor deze cursus inschrijven.
  • Wilt u deze cursus volgen? Vult u dan het digitale cursusformulier in. Dit formulier stuurt u ons op en na de aanbetaling van € 25,- ontvangt u een bevestiging dat u bent ingeschreven.

Moet ik lid zijn?

Voor alle cursussen geldt dat u lid moet zijn van de computerclub (dit in verband met onze lage prijzen voor de cursussen).

Wanneer start een cursus Word

Een cursus kan elk moment van het jaar starten. Wij hanteren een minimumaantal van 6 deelnemers. De praktijk leert dat tijdens onze open dag in oktober zich voldoende mensen melden om met de cursus te starten.
Natuurlijk kunt u zelf ook actief op zoek gaan naar leden die deze cursus willen volgen. Zodra u voldoende leden enthousiast heeft weten te maken kunt u contact opnemen met de “cursuscoordinator” .