Cursus Windows

Deze is voor het laatst gehouden op januari / februari 2017

Schrijft u zich nu alvast in voor de nieuwe cursus. U hoort z.s.m. van ons de nieuwe datum.

Onze cursus Windows bestaat uit 6 avonden van ongeveer 1,5 uur. De bedoeling van deze cursus is dat u gemakkelijker leert omgaan met uw eigen computer. U leert werken met het bureaublad, met snelkoppelingen en vensters, en hoe u uw computer naar uw eigen behoefte kunt inrichten. Ook leert u werken met mappen om bestanden zó op te slaan dat u ze altijd kunt terugvinden. Bovendien leert u werken met een programma als Wordpad en Paint.

Heeft u interesse in deze cursus?

  • Op de clubavond kunnen wij u meer vertellen over deze cursus en kunt u zich voor deze cursus inschrijven.
  • Wilt u deze cursus volgen? Vult u dan het digitale cursusformulier in. Dit formulier stuurt u ons op en na de aanbetaling van € 25,- ontvangt u een bevestiging dat u bent ingeschreven.

Moet ik lid zijn?

Voor alle cursussen geldt dat u lid moet zijn van de computerclub (dit in verband met onze lage prijzen voor de cursussen).

Wanneer start een cursus Windows

Een cursus kan elk moment van het jaar starten. Wij hanteren een minimumaantal van 6 deelnemers. De praktijk leert dat tijdens onze open dag in oktober zich voldoende mensen melden om met de cursus te starten.
Natuurlijk kunt u zelf ook actief op zoek gaan naar leden die deze cursus willen volgen. Zodra u voldoende leden enthousiast heeft weten te maken kunt u contact opnemen met de “cursuscoordinator” .