Cursus Excel

Onze cursus Excel bestaat uit 3 avonden van ongeveer 1,5 uur. Aan de hand van een aantal toepassingen leert u omgaan met diverse veelgebruikte functies in Excel. Voor het volgen van deze cursus dient u kennis te hebben van Windows. Voor vragen kunt u op de clubavond terecht. Op de cursusavond krijgt u een papieren en digitale gebruiksaanwijzing (PDF-bestand). Hebt u een laptop waar Windows en Excel 2010 of hoger op geïnstalleerd staan, dan kunt u daarop werken. Hebt u geen laptop, dan kunt u werken op een clubcomputer.

Heeft u interesse in deze cursus?

  • Op de clubavond kunnen wij u meer vertellen over deze cursus en kunt u zich voor deze cursus inschrijven.
  • Wilt u deze cursus volgen? Vult u dan het digitale cursusformulier in. Dit formulier stuurt u ons op en na betaling van €25,- ontvangt u een bevestiging dat u bent ingeschreven.

Moet ik lid zijn?

Voor alle cursussen geldt dat u lid moet zijn van de computerclub (dit in verband met onze lage prijzen voor de cursussen).

Wanneer start een cursus Excel

Een cursus kan elk moment van het jaar starten. Wij hanteren een minimumaantal van 4 deelnemers.
Natuurlijk kunt u zelf ook actief op zoek gaan naar leden die deze cursus willen volgen. Zodra u voldoende leden enthousiast heeft weten te maken kunt u contact opnemen met de “cursuscoordinator” .